מצרכים:
כף שמן צמחי
כוס מים
2.5 כוסות קמח מלא
1/2 כוס שיבולת שועל לבישול מהיר
1/3 כוס נענע
1/3 כוס פטרוזיליה
הוראות הכנה:
מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה.
בקערה בינונית מערבבים מים עם השמן.
מוסיפים באיטיות את הקמח, שיבולת שועל, נענע ופטרוזיליה ומערבבים היטב.
מניחים את הבצק על משטח מקומח בעובי 6 מ”מ.
חותכים צורות שונות.
אופים 35 דקות, הופכים במחצית הזמן כדי שלא ישחימו יתר המידה.
נותנים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
והב הב הב! בתאבון!
הרשמו לניוזלטר שלנו
ותיהנו מהנחות ומבצעים שווים במיוחד!
[mc4wp_form id="19630"]